Receptek és Praktikák

A gabonafélékhez leginkább ajánlott fűszerek

Búzához: koriander, majoránna, bazsalikom

Tönkölyhöz:   koriander, kakukkfű, majoránna, bazsalikom.

Barnarizshez: Lestyán, curry, sáfrány, majoránna, kakukkfű

Árpához: zsálya, szegfűbors, babérlevél, kakukkfű

Köleshez: gyömbér, bazsalikom, majoránna, koriander

Rozshoz: köménymag, kakukkfű

Zabhoz: csombor, édeskömény, izsóp, Lestyán

Kukoricához: szurokfű, kakukkfű, rozmaring

Zöld-aszalt tönkölyhöz: tárkony, bazsalikom

Hajdinához: izsóp, majoránna, bazsalikom

Amarandhoz: ánizs, köménymag, édeskömény

 



 
 

 

Keresés

Hirdetés

Recept hírlevél

Sütött már otthon kenyeret?
 

Magyar Pékek Fejedelmi Rendje

Komárom

www.pekrend.hu

Tevékenységünket és működésünket a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatja