Receptek és Praktikák

Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban 2012

alt

2012. november 6-án,Szegeden került megrendezésre a "Minőségmenedzsment az élelmiszeriparban 2012 a Nemzeti Vidékfejlesztési Program megvalósításáért" konferencia,

amelyen 76 fő vett részt. A minőségügyi rendezvényen a szervezők lehetőséget biztosítottak a hagyományos és tájjellegű élelmiszerek bemutatására, kóstoltatására is.
 alt
A rendezvényen Csendesné Dolinay Margit, a Pékrend tagja is részt vett és kiállítóként szerepelt. 
Munkáját, Pallóné Dr. Kisérdi Imola (ügyvezető igazgató - Európai Minőségügyi Szervezet,Magyar Nemzeti Bizottság) köszönte meg a következő levélben:
"Ezúton szeretném hálás köszönetemet kifejezni kézműves termékekért, azok saját készítésű jászsági hímzett terítőikkel való kiállításáért és süteménykóstolóért.   
Köszönjük a hozzájárulást ahhoz, hogy rendezvényünk mind az azon résztvevő szervezetek, cégek vezetőinek, mind a szakmai hallgatóságnak nagyfokú megelégedésével zárulhatott."
 
 

Keresés

Hirdetés

Recept hírlevél

Sütött már otthon kenyeret?
 

Magyar Pékek Fejedelmi Rendje

Komárom

www.pekrend.hu

Tevékenységünket és működésünket a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatja