Receptek és Praktikák

Élménybeszámolók
Sütőipari termékek az OMÉK-on

Védjegyes sütőipari termékek kommunikációja

Egyre több hazai fogyasztó keresi az itthon, magyar vállalkozás által előállított prémiumminőségű termékeket. Egy kutatás szerint, míg a fogyasztók 95%-a kedveli a hazai élelmiszereket, addig csak 35%-a rendszeres vásárlója. A sütőipari termékeket ez a veszély nem fenyegeti, mivel a piacon lévő termékek legnagyobb százaléka hazai vállalkozástól származik, ezért ez esetben a fogyasztó döntését a termék ára vagy minősége befolyásolja.

Bővebben...
 
Óriási sikerrel zárult a 75. OMÉK

omek2011Szeptember hónap, vagy talán az idei év legkiemelkedőbb – a sütőipar számára is fontos – rendezvénye az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás immár 75. alkalommal került megrendezésre. Egyesek szerint a rendezvény óriási sikerét a 6 éves kihagyás hozta meg. Mindemellett elmondható, hogy a szervezők, a kiállítók egyaránt kitettek magukért.

Bővebben...
 
"Cipó Parádé" Tiszapalkonyán 2011

2011. július 23.-án a „Gasztronómiai Kerekasztal” meghívására Tiszapalkonyánalt nem csak bemutatót tartottak a Pékrend tagjai, hanem

Bővebben...
 
Eurorégiós Kenyérfesztivál - 2011

2011. június 26.-án immáron kilencedik alkalommal került megrendezésrealt az "Eurorégiós Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó" rendezvényre. Az eseményre a Magyar Pékek Fejedelmi Rendje is meghívást kapott.

Bővebben...
 
Sziget péksége 2010

2010. Sziget Fesztivál (augusztus 9-15.) – egy hét bemutató sütés, reggeltől estig.
Kint voltunk a szigeten, de ezúttal nem úgy bulizni, mint eddig. Szórakozás volt, de ugyanakkor egy hét kitartó és sokszor embert próbáló munka.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3

Keresés

Hirdetés

Recept hírlevél

Sütött már otthon kenyeret?
 

Magyar Pékek Fejedelmi Rendje

Komárom

www.pekrend.hu

Tevékenységünket és működésünket a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatja