Receptek és Praktikák

Praktikák
A gabonafélékhez leginkább ajánlott fűszerek

Búzához, Tönkölyhöz, Barnarizshez, Árpához…

 

Bővebben...
 
Leveles tészták készítése

A leveles tészta BL 55 lisztből, vízből, margarin, cukor, tejpor (tej), élesztő, só, tojás, ecet hozzáadásával készül.

 

Bővebben...
 
Milyen trükkel marad a kenyér sokáig élvezetes ízű és friss?

 Kovászolással, helyes tárolással...

 

Bővebben...
 
Mikor lesz igazán foszlós a kalács?

Ha nemcsak vajat, hanem ...

 

Bővebben...
 
Hogyan dolgozzunk élesztővel és a száraz élesztővel, liszttel és cukorral?

Egy két hasznos gondolat amely mindenkinek hasznos lehet, aki otthon akar sütni. 

 

Bővebben...
 
Hagyományőrző dagasztási fortély

A Jászságban a háziasszonyok úgy dagasztották régen a kenyeret...

 

Bővebben...
 


Keresés

Hirdetés

Recept hírlevél

Sütött már otthon kenyeret?
 

Magyar Pékek Fejedelmi Rendje

Komárom

www.pekrend.hu

Tevékenységünket és működésünket a Nemzeti Együttműködési Alap Támogatja